Ostaminen

Kirjani kesään 2021 mennessä.

Kirjojani voi luonnollisesti ostaa kirjakaupoista ja lainata kirjastoista kautta maan, mutta niitä voi ostaa myös suoraan tekijältä. Pyrin myymään hieman halvemmalla kuin kirjakaupat, ja minun kauttani saat halutessasi omistuskirjoituksen. Jos haluat ostaa, lähetä sähköpostia jouni.laaksonen@iki.fi. Kerro postiosoitteesi, kännykkänumerosi* ja haluatko kirjaan signeerauksen (pelkkä päivämäärä ja nimikirjoitukseni), tai omistuskirjoituksen (esimerkiksi hyvien retkien toivottamista, tai haluamasi toivotus haluamallesi henkilölle, ja päivämäärä ja nimmarini). Jos et mainitse signeerauksesta tai omistuskirjoituksesta mitään, en kirjoita mitään – koska toiset nimenomaan eivät halua mitään merkintöjä kirjaansa. Lähetän kirjan/kirjat postissa ja laitan laskun samaan kirjekuoreen.

Postikulu on suoraan Postin hinnaston mukainen halvin mahdollinen lukema, mitään omia kuluja en lisää. Alle 250 gramman kirja (Karhunkierros) sekä korttipakka on halvinta lähettää kirjeenä, mutta sitä painavammat kannattaa Postin hinnoittelun mukaan lähettää pakettina.

(* Posti haluaa päästä eroon kotiin kannetuista pakettikorteista. Jos tiedän vastaanottajan kännykkänumeron, paketin lähettäminen maksaa paketin paksuudesta ja painosta riippuen 5,90 tai 6,90 euroa. Postikuluna on painavampien kirjojen osalta juuri tämä kännykkänumerollinen hinta. Jos et kerro kännykkänumeroa, sama lähetys maksaa useita euroja enemmän. Suosittelen siis, että kerrot postiosoitteen lisäksi kännykkänumerosi. En talleta kännykkänumeroasi mihinkään enkä todellakaan soita tai tekstaa mainoksia numeroosi.)

Hyviä retkiä!

Jouni Laaksonen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s